Ryhmäkuvaukset

Liikettä tenaville (alle kouluikäiselle, alle 3 v. vanhemman/huoltajan kanssa)
Liikunnan iloa lapsille pelien ja leikkien parissa, touhua ja temmellystä perheen pienimmille, alle 3 v. vanhemman kanssa. Vaatetuksena lasten jumppaan ovat t-paita, joustavat housut/ shortsit tai jumppapuku. Jumpassa voi olla paljain jaloin tai tossut jalassa, sukat ovat kuitenkin vaarallisen liukkaat. Oma vesipullo on hyvä olla menossa mukana.

Kuntojumppa/Lihaskuntojumppa
Kuntojumppa, joka sisältää alkulämmittelyn, lihaskunto- ja kehonhallintaosuuksia sekä lopuksi palauttavat venyttelyt. Kuntojumpassa voi olla keppijumpaa, steppilautajumpaa, kuminauhajumppaa etc... Varaa kuntojumppaan joustavat vaatteet ja tarvittaessa sisäkengät. Pikkupyyhe ja juomapullo on hyvä olla mukana.

Kahvakuula

Liikkeet tunnilla ovat helppoja ja kaikista on mahdollista tehdä kevyempi tai raskaampi versio oman kunnon mukaisesti. Tunnit sopivat sekä aloittelijoille että kokeneille kuulailijoille. Ota mukaan oma kuula sekä juomapullo.

Rentoutus, venyttely, kuntopiiri

Vaihtuva ohjelma 3x/teema. Mahdollisia ovat rentoutus, jooga, venyttely, kuntopiiri etc… ehdotuksia otetaan vastaan.

Seuraa ilmoittelua ajankohtaista-kohdasta.

JangSu 
JangSu terveysliikunta on henkistä ja fyysistä voimaa lisäävä liikuntamuoto. Kehon tilanteen selvittämiseksi tehtää testiliikkeitä, jotka kertovat harjoittelijalle mahdollisista ongelmista ja kehon vahvistettavista kohdista. JangSussa tehdään nivelten äärisennossa voimaharjoituksia, joka parantavat toiminnallista lihasvoimaa. JangSussa tehdään liikkeet rauhallisesti, ja omaa mieltä sekä kehoa kuunnellen.

Syyskausi alkaa ma 9.9.2019, kaikki ryhmät aloittavat tällä viikolla.

Syysloma viikolla 42

Joululoma on 5.12.2019- 6.1.2020

Kevätkausi alkaa 7.1.2020

Talviloma viikolla 10

Kausi päätyy 29.4.2020

Aikuisilta on 50 €/koko kausi, 30 €/puolikas kausi (ma ja ke kuntojumpat), lapsilta 25 €/koko kausi, 15 €/puolikas kausi. Kertamaksu on 5 € (kahvakuula sekä rentoutus).

Jäsenmaksu kattaa sekä syys- että kevätkauden. Keräämme jäsenmaksuja kahdella ensimmäisellä viikolla. Jäsenmaksu ei kata vakuutusta.

Ryhmien vähimmäiskoko on 7 henkilöä. Jatko määrittyy ensimmäisen osallistujakerran jälkeen.

Ryhmät toimivat Viinijärven koulun liikuntasalissa osoitteessa: Kirkkotie 4, 83400 Viinijärvi.

Kaikissa ryhmissä voidaan ottaa valokuvia seuran käyttöön.

Viinijärven Naisvoimistelijoiden virallinen tiedotuskanava ovat seuran nettisivut. Facebookissa tai muualla tapahtuva tiedottaminen on aina hyvä tarkistaa seuran nettisivulta väärinkäsitysten välttämiseksi.