Ryhmäkuvaukset

Liikettä tenaville (alle kouluikäiselle, alle 3 v. vanhemman/huoltajan kanssa)
Liikunnan iloa lapsille pelien ja leikkien parissa, touhua ja temmellystä perheen pienimmille, alle 3 v. vanhemman kanssa. Vaatetuksena lasten jumppaan ovat t-paita, joustavat housut/ shortsit tai jumppapuku. Jumpassa voi olla paljain jaloin tai tossut jalassa, sukat ovat kuitenkin vaarallisen liukkaat. Oma juomapullo on hyvä olla menossa mukana.

Kuntojumppa
Kuntojumppa, joka sisältää alkulämmittelyn, liikkuvuus- ja aerobista harjoittelua, että lihaskunto- että kehonhallinta osuuksia ja lopuksi palauttavat venyttelyt. Kuntojumpassa voi olla keppijumpaa, steppilautajumpaa, kuminauhajumppaa etc.… Varaa kuntojumppaan joustavat vaatteet ja tarvittaessa sisäkengät. Pikkupyyhe ja juomapullo on hyvä olla mukana.

JangSu 
Jang Su terveysliikunta on henkistä ja fyysistä voimaa lisäävä liikuntamuoto. Kehon tilanteen selvittämiseksi tehtää testiliikkeitä, jotka kertovat harjoittelijalle mahdollisista ongelmista ja kehon vahvistettavista kohdista. Jang Sussa tehdään nivelten äärisennossa voimaharjoituksia, joka parantavat toiminnallista lihasvoimaa. Jang Sussa tehdään liikkeet rauhallisesti, ja omaa mieltä sekä kehoa kuunnellen. Tervetuloa!

Sähly
Aikuisten sählyyn voivat osallistua kaikki aikuiset, kunnosta riippumatta.

Vaatetuksena sählyssä ovat t-paita, joustavat housut/ shortsit. Sählyssä suositellaan olemaan pelijalkineet jalassa. Oma maila on välttämätön olla mukana, seuralla ei ole tarjota mailoja. Lisäksi juomapullo on hyvä olla menossa mukana.

Syyskausi alkaa ma 10.9.2018, kaikki ryhmät aloittavat tällä viikolla.

Syysloma viikolla 42

Joululoma on 30.11.2018- 6.1.2019

Kevätkausi alkaa 7.1.2019

Talviloma viikolla 10

Kausi päätyy 25.4.2019

Aikuisilta on 50 €/koko kausi, 30 €/puolikas kausi (ma ja ke kuntojumpat ja miesten sähly), lapsilta 25 €/koko kausi, 15 €/puolikas kausi. Kertamaksu on 5 €.

Jäsenmaksu kattaa sekä syys- että kevätkauden. Keräämme jäsenmaksuja kahdella ensimmäisellä viikolla. Jäsenmaksu ei kata vakuutusta.

Ryhmien vähimmäiskoko on 7 henkilöä. Jatko määrittyy ensimmäisen osallistujakerran jälkeen. Lasten sählyssä ryhmän minimikoko 10 henkilöä, jatko määräytyy kahden ensimmäisen kokoontumisen perusteella.

Ryhmät toimivat Viinijärven koulun liikuntasalissa osoitteessa: Kirkkotie 4, 83400 Viinijärvi.

Kaikissa ryhmissä voidaan ottaa valokuvia seuran käyttöön.

Viinijärven Naisvoimistelijoiden virallinen tiedotuskanava ovat seuran nettisivut. Facebookissa tai muualla tapahtuva tiedottaminen on aina hyvä tarkistaa seuran nettisivulta väärinkäsitysten välttämiseksi.